1. UVJETI DOSTAVE

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt i ako je moguće do samih vrata. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem Hrvatske pošte. Cijena dostave iznosi 3,98 Eur a za kupovinu iznad 93 Eur dostava je besplatna. U cijenu je već uračunat PDV 25%.

Okvirni je rok isporuke od 3 do 10 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Dostava na kopnu je od 3 do 5 radnih dana, dostava na otoke najviše 10 radnih dana, ovisno o rasporedu vožnje trajekata. Rok počinje od trenutka kad internet trgovina zaprimi uplatu na žiro računu. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.
Dostava se obavlja od 8 do 16h radnim danom.
Nakon slanja pošiljke kupcu šaljemo link te prijamni broj pošiljke za praćenje. Kako bismo osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici internet trgovine dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije.

2. OSTALI UVJETI DOSTAVE

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio internet trgovini Nakit Gečević bez isporuke kupcu i sl.) Internet trgovina Nakit Gečević ne preuzima odgovornost na “prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Ove opcije dostave se ne odnosi ako ste preuzeli proizvod direktno kod nas u Nakit Gečević, Banatska 34,10000 Zagreb. Kod naplate je nužno izabrati opciju “Lokalno preuzimanje” kako ne biste morali plaćati cijenu dostave.